http://sksadesign.com/kico5/wp-content/uploads/2018/01/baby-fair-980x400.jpg

Produk Terkini

 

Produk Terlaris

Galeri Kami

Diari Ibu Mengandung

Info Lanjut

Syarikat Kidz Collection Coner

mathKidz Collection Corner merupakan sebuah syarikat bumiputra 100% yang menjalankan perniagaan produk berasaskan kekabu. Syarikat ini mula memasarkan produk tilam kekabu pada September 2012. Selepas 2 tahun berkecimpung dalam perniagaan kekabu secara online, KCC mula melangkah setapak dengan pembukaan kedai di Tendong, Pasir Mas Kelantan.

Kelebihan dan Kebaikkan Kekabu

wedding-ordersKekabu sangat baik untuk sokongan dan pembentukan tulang belakang bayi. Bayi yang tidur atas kekabu akan cantik postur badannya malah akan lebih cergas dan sihat kerana memiliki tulang belakang yang sempurna. Kekabu tidak menyerap haba, maka bantal kekabu tidak panas. Kekabu lembut dan mudah digebukan semual. Caranya ialah dengan menjemur bantal atau tilam kekabu di bawah sinaran matahari.

Maklumat Penghantaran

birthday-partiesKami menggunakan servis ABX EXPRESS (M) SDN BHD untuk membuat penghantaran item kepada pelanggan ke seluruh semenanjung Malaysia. Manakala untuk Sabah dan Sarawak, kami menggunakan POS MALAYSIA PARCEL. Kami akan pastikan produk akan sampai kepada anda dengan selamat. Sila rujuk detail yang diberikan untuk jaminan dan tempoh penghantaran yang disediakan.

Anda Adalah Keutamaan Kami

partiesJika terdapat sebarang kerosakan dan kesalahan padam produk selepas penerimaan, pelanggan boleh membuat penukaran dalam masa 3 hari selepas penerimaan dengan menghantar bukti gambar. Segala kos penghantaran penukaran akan ditanggung oleh pihak kami 100%. Tambahan, jika produk tidak sampai dalam masa yang dijanjikan atau terdapat sebarang masalah, boleh hubungi kami dengan kadar segera melalui talian 018-9155244.

[instagram-feed]