Manjakani

Manjakani

OAK GALL ( Manjakani) atau nama saintifiknya QUERCUS INFECTORIA MERUPAKAN salah 1 BUAH HERBA YANG TERDAPAT DALAM PRDOUK BUBBLE ROSE KAMI,
 
MANJAKANI telah digunakan secara meluas dalam bahan ubatan tradisional selama berkurun2 oleh parsi, Arab, china, India dan orang Melayu.
 
Menurut kajian manjakani terbaik dikenali sebagai “manjakani Mekah” yg berasal daripada Allepo, Syria.
 
Penyelidikan menunjukkan bahawa manjakani kaya dengan tannin, vitamin A dan C, serat, kalsium, asid gallic, protein dan karbohidrat.
 
Oleh sebab kandungan asid gallicnya yg kaya, ia berfungsi untuk memulih semula sel2 alat intimasi yg rosak akibat melahirkan ..
 
Asid galic ini mampu mengencangkan alat sulit wanita dan lelaki kerana mempunyai kandungan  anti oksidan yg membantu mengawet muda kan tisu2 luaran yg rosak disebabkan faktor usia meningkat..
 
selain daripada itu, menjadikan manjakani sebagai amalan harian mampu mencegah kanser serviks dan kanser payudara..

Manfaat Produk

 

Bahaya keputihan untuk vagina

 

Adakah Mr. P anda benar-benar bersih?

 

KEUNIKAN BUBBLE ROSE

KEUNIKAN BUBBLE ROSE

KEUNIKAN BUBBLE ROSE YG TIDAK ADA PADA PRODUK PENCUCI INTIMASI LAIN IALAH PRODUK KAMI MENGANDUNGI
 
BUAH SERTA DAUN TASSMANIA
 
Tasmannia adalah sejenis tumbuhan berbunga hijau berkayu dan hijau dari keluarga Winteraceae. 40 spesies Tasmannia berasal dari Australia, New Guinea, Sulawesi, Borneo, dan Filipina. Winteraceae adalah magnoliid, dan dikaitkan dengan flora Antartika yang lembap di Hemisfera Selatan. Ahli keluarga umumnya mempunyai kulit dan daun aromatik, dan ada yang digunakan untuk mengeluarkan minyak penting. Buah-buahan dan daun rempah-rempah (terutamanya kering) genus ini semakin digunakan sebagai bumbu di Australia. Rasa peppery boleh dikaitkan dengan polig

Bahaya Penyakit Kelamin

Lelaki

  • Keluar cecair berwarna kekuningan (creamy) atau hijau daripada alat kelamin.
  • Sakit seperti terbakar apabila kencing.
  • Gatal-gatal pada bahagian dubur.
  • Radang (gatal-gatal) pada bahagian kerandut zakar.
  • Radang pada bahagian kelenjar prostate (boleh ditentukan dengan pemeriksaan doktor).
  • Cecair berwarna kekuningan pada alat kelamin.

Sifilis

  • Sifilis adalah penyakit kelamin menular yang disebabkan oleh bakteri spiroseta, Tryponema pallidum. Penularan biasanya melalui kontrak seksual tetapi ada beberapa contoh lain seperti kontrak langsung dan kongenital sifilis (penularan melalui ibu ke anak dalam uterus)