CELLMAXX™

CELLMAXX

TAHUKAH anda kajian klinikal membuktikan tulang sum-sum (Bone Marrow) manusia berhenti menghasilkan dan mengeluarkan sel induk (Adult Stemcell) pada usia kita mencecah 25 tahun. Akibat daripada kekurangan sel induk di dalam darah kita akan menyebabkan kita terdedah kepada pelbagai risiko penyakit degenaratif seperti strok, darah tinggi, jantung, kencing manis, kegagalan buah pinggang, kanser dan bermacam-macam lagi penyakit yang membahayakan kesihatan. Sekumpulan saintis di Amerika Syarikat menemui sejenis mikroalga, Aphanizomenon flos Aquae (AFA) yang menjadi pemangkin kepada penghasilan sel induk daripada tulang sum-sum manusia secara semula jadi.

Formula khas bioaktifnya juga membantu memetabolismekan protein serta mampu menghapuskan sisa toksik malah amat membantu sistem pertahanan badan dalam menentang pembentukan-pembentukan patologi, yis, kulat dan virus.

Produk CELLMAXX merupakan hasil daripada revolusi kesihatan masa kini apabila mereka yang menghidapi sesuatu penyakit tidak perlu melakukan suntikan untuk mendapatkan sel induk daripada tulang sum-sum sebaliknya hanya perlu mengamalkan pemakanan produk kesihatan itu. Ini kerana kajian klinikal menunjukkan kandungan AFA yang terdapat dalam CELLMAXX dapat membantu menjana jutaan sel induk atau sel stemp ke dalam aliran darah yang akan dapat membantu menyembuhkan penyakit degenaratif yang dihidapinya.

Mengandungi

Lebih daripada 60 jenis vitamin
Mineral
Klorofil
Asid amino
Asid lemak

CELLMAXX™ yang dipasarkan oleh Maxxima Resources (M) Sdn Bhd merupakan produk yang pertama di dunia dikeluarkan dalam bentuk serbuk pra-campuran AFA yang mampu diserap oleh tubuh badan mannusai sehingga 95% dan mengandungi lebih daripada 60 jenis vitamin, mineral, klorofil, asid amino, asid lemak perlu dan pelbagai enzim penting yang tidak dapat diperoleh secara menyeluruh daripada produk-produk kesihatan lain di pasaran.

Produk kesihatan yang terulung itu mampu memulihkan pelbagai jenis penyakit degeneratif seperti strok, kerosakan hati dan buah pinggang, diabetes, jantung, arthiritis, darah tinggi, kanser, leukimia, kemurungan, sawan, gout dan lain-lain lagi.