CELLMAXX™ AFA

CellMaxx™ adalah makanan kesihatan berasaskan alga hijau biru yang di kenali sebagai Aphanizomenon flos Aquae (AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerika Syarikat. Produk ini kaya dengan nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Phycocyanin, Klorofila, L-selectin ligand, Vitamin, Trace Mineral, Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA).
Kajian menunjukkan pengambilan CellMaxx™ sebanyak 1 ke 2 paket sehari mampu menyokong pemebeasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

TESTIMONI

Pada awal bulan Disember 2015 telah mula mengamal minum Cellmax (1 sachet pagi dan 1 sachet malam) lebih kurang 10 hari. Alhamdullillah slip disk, sakut lutut/tumit telah sembuh sepenuhnya hingga sekarang dan saya masih teruskan dengan mengamal minum Cellmaxx untuk kesihatan tubuh.
NAMA 1
Setelah hampir 10 tahun mendirikan rumah-tangga (tahun 2006) masih belum dikurniakan cahayamata. Alhamdulillah dengan ikhtiar mengamal minum Cellmaxx sejak diperkenalkan awal Disember 2015. Dengan doa dan tawakal kepada Allah pada hari ini 19/5/2016 saya telah disahkan mengandung dan usia kandungan saya 4 bulan.
Nama 2
Adik Mohd Rayyan, 8 tahun, Sandakan, Sabah disahkan ada ketumbuhan di otak, 4 kali buat pembedana di kepala, 4 kali buat kimoterapi. 18/7/2016 mula minum Cellmax 4-6 paket sehari, selepas 4 bulan mengamalkan Cellmaxx tanpa henti dengan izin Allah adik Rayyan bebas dari sel-sel kanser yang menyakitinya selama ini.
Nma 3